Zsályás tejszínes csirkemell

2018.07.16

A tócsnihoz szuperül illik ez a fogás, és nem egy ördöngösség az elkészítése. Elég gyakran készítünk ilyen tejszínes csirkét, mert imádjuk, csak mindig máshogy. Vagy gombával, vagy kukoricával, vagy más fűszerekkel. Szóval nyugodtan lehet kreatívoskodni a konyhában.


Hozzávalók:

  • 2-3 ek. kókuszzsír
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 400 g csirkemell
  • fehérbors
  • 1 tk. zsálya
  • 2 dl habtejszín
  • 10 dkg reszelt sajt
  • szerecsendió (ízlés szerint)

Elkészítés:

Egy serpenyőben megdinszteljük a vöröshagymát és a reszelt fokhagymát. Ezek után beledobáljuk az apróra vágott csirkemellett, sózzuk, borsozzuk, és fehéredésig pirítjuk. Ha kész felöntjük a tejszínnel, beleszórjuk a zsályát, és a szerecsendiót, valamint a sajtot. Rottyan egyet és kész is. Jó étvágyat! 😊

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el